Referenssejä

Conductio Oy - viennin edistäminen, tutkimus-, call center-, käännös- ja tulkkauspalvelut

“Olemme tehneet Focuslinkin kanssa jo vuosia yhteistyötä ulkomaanprojekteissa. Focuslinkistä löytyy kielitaitoinen henkilö joka lähtöön nopealla aikataululla.

Olemme käyttäneet tulkkaus- ja käännöspalveluja lukuisia kertoja, sekä call center palveluja tiedustellaksemme tuotteiden kysyntää toivotuissa vientimaissa. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön.”

Toimitusjohtaja Reijo Kuivikko
Conductio Oy

Innolink Research Oy - mm. tiedon tuottaminen, haastattelut, käännökset, tutkimukset, postitukset sekä tallennus- ja call center -palvelut

Innolink on hyödyntänyt Focuslink Oy:n palveluja monipuolisesti jo lähes 10 vuoden ajan.

Jatkuvaan yhteistyöhön on sisältynyt satoja erilaisia tiedon tuottamisen toimeksiantoja, sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Haastattelutuotannon lisäksi Innolink hyödyntää Focuslinkin osaamista mm. käännöspalveluiden, tutkimusten ja tuotenäytteiden postitusten, lomaketiedon tallentamisen ja call center palvelujen osalta.

“Olemme erittäin tyytyväisiä ja yhteistyö on jatkuvassa kasvussa!”, kertoo Innolinkin toimitusjohtaja Marko Kukkola

Homekoira Team Oy - tutkimusraportointi

Focuslink on laatinut kirjalliset raporttimme jo vuodesta 2004 alkaen. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja luotamme täysin heidän ammattitaitoonsa.

Toimistotöiden ulkoistaminen on mahdollistanut liiketoiminnan tehostamisen, näin oma henkilöstömme voi keskittyä omiin vahvuuksiinsa ja tuloksen tekemiseen.

Toimitusjohtaja Taina Lamminmäki
Homekoira Team Oy

tausta_yla

Yhteystiedot

Focuslink Oy
Jokipohjantie 26, 33800 Tampere
puh: 050 4400 379
email: info(at)focuslink.fi

tayte_ala

Web design: Benno